TRENER

FITNESS CLUB

Blog Trenera

Hm, sta jesti nakon treninga?

Posted on March 31, 2013 at 5:00 PMKako bi postigli željeno kada je vaše telo u pitanju, morate jesti nakon treninga jer su tada vaši mišići premoreni, ako ne radite tako, trud je uzaludan.

 

Šta jesti posle treninga?

 

Posle treninga treba pokrenuti izgradnju mišića a to ćete postići samo ako unesete hranu koja je potrebna. Najbitnije je nadoknaditi glukozu u krvi jer ako to ne učinite vaše telo će da izvlači energiju iz mišića.

 

Prema tome, posle treninga, uzmite dve kašičice meda, on će popuniti energetske zalihe a brzo će se apsorbovati u organizmu.

 

Tokom treninga kao i posle toga, obavezno pijte vodu, ona će vam nadoknaditi izgubljenu tečnost i ubrzaće dolazak kiseonika u mišiće.

 

Morate unositi dosta vitamina. C i E su najbitniji vitamini kako bi se vaše telo regenerisalo i očistilo od štetnog.


Ovde treba spomenuti i to da često tražimo brži način da zadovoljimo i ispunimo svoje potrebe. Samim tim posežemo za raznim preparatima, prirodnim i veštačkim, bez većeg razmišljanja kakve će to posledice imati po nas na duge staze. Može to dovesti do trenutnog poboljšanja ali šta ćemo kada prestanemo zamene za obroke konzumirati (zbog nedostatka novca npr)? 


Redovno bavljenje fizičkom aktivnošću i hrana koju unosimo, jeste preduslov za bilo koji rezultat koji želite ostvariti, vezano za fizičku snagu i izgled.
teretana-fitnes.com

Categories: Zdrava ishrana

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments

Prijavite se na nasu mailing listu.

PollDaddy